Ενιαίο ψηφοδέλτιο

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Του Γιάννη Πασχαλιά
“Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις”. – Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για σχεδόν 11 χρόνια είχαμε το κουράγιο να συνεχίζουμε αυτό που αρχίσαμε, με τα πάνω μας και με τα κάτω μας, αλλά συνεχίζαμε. Σε πείσμα όλων αυτών που προέβλεψαν πολλές φορές ότι θα εγκαταλείπαμε τον αγώνα μας, ρίχνοντας “λευκή πετσέτα”. Και να που ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, γιατί μόνο εμείς, ΣΥΝΕΧΩΣ και ΣΤΑΘΕΡΑ από το 2011 έως σήμερα, επιμέναμε στο ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για τις συνδικαλιστικές μας εκλογές. Όλα αυτά τα χρόνια ακολουθήσαμε μια ομολογουμένως δύσκολη πορεία. Δεν είναι εύκολο να ακολουθείς μια ανεξάρτητη πορεία. Κλείσαμε τα αυτιά μας σε προτάσεις για θέσεις και σε προτάσεις για “συνεργασίες”, που όμως έρχονταν κόντρα σε αρχές και αξίες που πιστεύουμε διαχρονικά.
Δεν επιδιώξαμε “εύκολες λύσεις” για “εύκολες ψήφους”, ούτε σηκώσαμε ευκαιριακά ψευτολάβαρα. Οι εύκολες λύσεις οδηγούν με  μαθηματική ακρίβεια σε δύσκολες καταστάσεις. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια αρνηθήκαμε κατηγορηματικά να καταφύγουμε σε λαϊκίστικες τακτικές και εξαντλήσαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας καθαρά και μόνο σε συνδικαλιστικά πλαίσια. Στο όνομα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, αρνηθήκαμε να διχάσουμε τους Συναδέρφους με ψευτοδιλλήματα και ψευτοδιαχωρισμούς.
Πλέον σήμερα ήρθε η δικαίωση για εμάς. Θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για τις συνδικαλιστικές εκλογές των Αστυνομικών. Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για εμάς είναι ανώτερη από θέσεις και αξιώματα. Κλείνει ένας κύκλος για εμάς, ο οποίος ήταν δύσκολος και ψυχοφθόρος, αλλά άξιζε τον κόπο που αγωνιστήκαμε για το σκοπό που πιστεύουμε, όταν όλοι έλεγαν ότι είναι άδικος κόπος και χαμένη υπόθεση. Κι όμως δεν ήταν. Εξάλλου η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε. Κλείνει λοιπόν ένας κύκλος, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τις νέες συνθήκες που ΟΡΘΩΣ προέκυψαν και τολμώ να πω πως τώρα θα φανεί η πραγματική ΔΥΝΑΜΗ της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, σε πείσμα για ακόμα μια φορά, όλων αυτών που προέβλεψαν για ακόμα μια φορά ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ διαλύεται…
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Προηγούμενο άρθροΓια τον απλό ανώνυμο αστυνομικό
Επόμενο άρθροΜάτης Χρήστος (Αστυφύλακας) 24/12/1984