Γράφει ο .. Γιάννης Πασχαλιάς

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ;

“Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι”.

Δημόκριτος

Το βασικό επιχείρημα όλων των υπέρμαχων των συνδικαλιστικών παρατάξεων στην Αστυνομία και εναντίον των εκλογών με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, είναι ότι μ’ αυτόν τον τρόπο έχουν φωνή και εκπροσώπηση οι μικρές παρατάξεις. Στα λόγια όλα αυτά, γιατί στην πράξη άλλα πράγματα γίνονται. Κάποιοι απ’ αυτούς που “κόπτονται” για τις μικρές παρατάξεις, για άλλη μια φορά δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Όσον αφορά τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, για ακόμα μια φορά παρατηρούμε δυσάρεστα και αντισυναδερφικά φαινόμενα, όπως “παραινέσεις” σε κάποιες περιπτώσεις σε Συναδέρφους που δήλωσαν επιθυμία να είναι μαζί μας υποψήφιοι, ώστε να ανακαλέσουν ή να είναι υποψήφιοι με άλλη παράταξη, συκοφαντίες και ανυπόστατα ψεύδη εναντίον υποψηφίων μας (ακόμα και από άτομα που στο παρελθόν ζητούσαν συγγνώμες για τον ίδιο λόγο), διασπορά ψευδών ειδήσεων για δήθεν μετεκλογική συνεργασία μας με άλλη παράταξη, επειδή συμφωνούμε μαζί της στο θέμα του ενιαίου ψηφοδελτίου (ενώ θα έπρεπε να συμφωνούμε ΟΛΟΙ σ’ αυτό) και επειδή κάποιοι εξ ημών είμαστε προσωπικοί φίλοι με Συναδέρφους της παράταξης αυτής, ξεχνώντας μάλλον ότι εδώ και 10 χρόνια ακολουθούμε το δικό μας ανεξάρτητο δρόμο και δεν έχουμε συνδιοικήσει ποτέ και με κανέναν. Επίσης για ακόμα μια φορά παραμονές εκλογών έρχονται κάποιοι σαν φίλοι ευελπιστώντας σε συνεργασίες και μετά τις εκλογές πάλι άλλα θα κάνουν. Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει κανένα Συνάδερφο από το να είναι υποψήφιος μαζί μας, αντίθετα τέτοιες πρακτικές μας πεισμώνουν ακόμα πιο πολύ. Επίσης είμαστε αποφασισμένοι όλοι όσοι απαρτίζουμε τη μεγάλη οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να γίνουμε ασπίδα προστασίας για κάθε ένα Συνάδερφο συνυποψήφιό μας που θα στοχοποιηθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο με πρακτικές όπως οι παραπάνω.

Επίσης, πάλι παραμονές εκλογών, εμφανίζονται οι ανώνυμοι αρθρογράφοι προβοκατόρικων άρθρων και οι ανώνυμοι “σχολιαστές” επώνυμων άρθρων Συναδέρφων, παρατηρούμε καβγάδες και “πόλεμο χαρακωμάτων” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα τέτοια φαινόμενα απείρου κάλους. ΦΤΑΝΕΙ! Επιτέλους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Όσοι επιδίδεστε σε τέτοιες πρακτικές (ιδίως όσοι επανεμφανίζεστε στο προσκήνιο με το μανδύα του καινούριου) εναντίον Συναδέρφων τόσο της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, όσο και των άλλων παρατάξεων, πρωτίστως αδικείτε τους εαυτούς σας, αλλά κυρίως τους καλούς Συναδέρφους που είναι μαζί σας, οι οποίοι απογοητεύονται από τα καμώματά σας και για τους οποίους η οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι ανοιχτή για να τους δεχτεί, για να δώσουμε από κοινού έναν καλό αγώνα. Το να επανεμφανίζεται κάποιος με το περιτύλιγμα του “καινούριου” για να εξορκίσει τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος του, δεν λέει απολύτως τίποτα αν το περιεχόμενο του περιτυλίγματος εξακουθεί να είναι το ίδιο. Συνεχίστε τον κατήφορο μόνοι σας, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε, γιατί έχουμε έναν πολύ ωραίο προγραμματισμό να ακολουθήσουμε και γιατί οι προσπάθειές μας εξαντλούνται σε επωφελείς δράσεις με θετικό πρόσημο. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ δεν χρειάζεται να ξανασυστηθεί 1-2 μήνες πριν τις εκλογές σαν κάτι νέο με άλλο όνομα, γιατί εδώ και 10 χρόνια δίνουμε κάθε μέρα εξετάσεις και αξιολογούμαστε από τους Συναδέρφους. Όσο για τους “ευσεβείς συκοφάντες”, συνεχίστε, γιατί η συκοφαντία από εσάς είναι ο καλύτερος έπαινος για εμάς.

Ποιός και γιατί φοβάται τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ;

Μήπως γιατί εδώ και 10 χρόνια πορευόμαστε με Αρχές και Αξίες το δικό μας ανεξάρτητο δρόμο;

Μήπως γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν απορροφηθήκαμε από καμία άλλη παράταξη με αντάλλαγμα θέσεις και αξιώματα;

Μήπως γιατί εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε για ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;

Μήπως γιατί βάζουμε πάνω απ’ όλα την Αξιοπρέπεια και τη μεταξύ μας φιλία;

Τις υπόλοιπες απαντήσεις ας σας τις δώσουν οι ίδιοι οι Συνάδερφοι.-

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της

Συντονιστικής Επιτροπής της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Δημήτρη Βασιλάκη
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής