Η Αλήθεια δεν τρομοκρατείται!!

Δυστυχώς συνέβη και αυτό! Άγνωστος ή άγνωστοι απέστειλαν απειλητική – υβριστική επιστολή στο σπίτι μου… Δεν πρόκειται να αναφέρω λεπτομέρειες για το συμβάν, μιας και έχω καταθέσει μήνυση και το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.
Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στη Συνάδελφο του Τηλεφωνικού Κέντρου της Άμεσης Δράσης, η οποία έλαβε την κλήση μου για το συμβάν και επέδειξε επαγγελματισμό και Συναδελφική Αλληλεγγύη, στους Συναδέλφους του περιπολικού του Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας, που έσπευσαν ΑΜΕΣΑ στην οικία μου, στο Διοικητή, τον Αξ/κό Υπηρεσίας, καθώς και σε όλους τους Συναδέλφους του Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας, για τον επαγγελματισμό τους και τη Συναδελφική τους Αλληλεγγύη, καθώς και σε όλους τους Συναδέλφους της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, της Σ.Ε.Α.Θ. άλλα και τους υπόλοιπους φίλους Συναδέλφους, που από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν με κάθε τρόπο και μέσο την συμπαράστασή τους.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέχρι αυτήν την ώρα που γράφω,
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Θ. για ένα θέμα που αφορά εκλεγμένο Συνδικαλιστή της Θεσσαλονίκης. Δεν περίμενα βέβαια κάτι άλλο, αφού τις ίδιες στιγμές που αντιμετώπιζα αυτήν την περιπέτεια, κάποιοι στο Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ. σχεδίαζαν, ας μου επιτραπεί – ποιητική αδεία – η έκφραση, «συνδικαλιστικές ιεροεξεταστικές επιτροπές», που δεν προβλέπονται από πουθενά, για να τους δώσω «εξηγήσεις» για την ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΗ αρθρογραφία μου, που αναφέρει ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και έχει να κάνει ΜΟΝΟ με συμπεριφορές και ΟΧΙ με ΠΡΟΣΩΠΑ…, αφήνοντας υπονοούμενα για διαγραφή μου από το Σωματείο ή για παραπομπή μου σε Ε.Δ.Ε……!!!!!!!!!!!!!
Δεν πειράζει, δεν με απασχολεί καθόλου κανένα θέμα διαγραφής μου από το Σωματείο. Δεν είμαι ούτε επαγγελματίας Συνδικαλιστής, ούτε μαζεύω «ένσημα» από το Συνδικαλισμό, για μελλοντική πολιτική καριέρα. Απλώς ο ΑΓΩΝΑΣ μου για την ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, θα συνεχιστεί από άλλο μετερίζι.
Δεν θεωρώ το γεγονός της αποστολής στο σπίτι μου της απειλητικής – υβριστικής επιστολής, μεμονωμένο συμβάν. Αντιθέτως πιστεύω πως σχετίζεται και με μερικά ακόμα, τα οποία θα σας αναπτύξω παρακάτω. Κατ’ αρχάς πιστεύω ότι η απειλή εναντίον μου, έχει να κάνει με τις δραστηριότητές μου ως Συνδικαλιστή της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και ως Μέλους του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Να ποια γεγονότα με οδηγούν σ’ αυτό το συμπέρασμα: Πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, άγνωστοι προέβησαν σε βομβιστική ενέργεια, εναντίον των γραφείων της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς θύματα ή τραυματισμούς, αφού στο χώρο βρίσκονταν Συνάνθρωποί μας. το θέμα το ανέδειξα μέσα από άρθρο μου το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε στο: http://www.ipathessaloniki.gr/index.php/2012-03-13-19-57-05/2012-03-13-20-02-00/2012-03-13-20-02-16/64-2012-06-18-08-41-04
Επίσης στις 11-7-2012, αλβανοί χάκερς, με την επωνυμία «ALBANIA HACKERS SECURITY», χάκαραν τις ιστοσελίδες της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Για το θέμα έκανα εκτενή αναφορά και μπορείτε να το διαβάσετε στο: http://paschaellas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9634.html
Τέλος, πρέπει δυστυχώς να αναφερθώ και στα ανώνυμα εμετικά, συκοφαντικά, απειλητικά και ψευδή σχόλια, με τα οποία «στολίζουν», διάφοροι ανώνυμοι προβοκάτορες, που κινούνται στον ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ της Θεσσαλονίκης, τα ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ και ΑΛΗΘΗ άρθρα, που δημοσιεύω, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Τα ανθρωποειδή αυτά δεν διστάζουν να μας κολλήσουν διάφορες «ταμπέλες», ακόμα και να αναφέρουν τον τόπο και χρόνο των Υπηρεσιών μας, στοχοποιώντας μας και δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες και ιδανικά άλλοθι, σε όλους όσους μπορούν και θέλουν να κινηθούν απειλητικά εναντίον μας. Μπορεί, ανώνυμα υποκείμενα, να μην λογοδοτήσετε ποτέ για όσα κάνετε, ήθελα όμως να ξέρω, αν αντέχει η συνείδησή σας (αν διαθέτετε), το γεγονός ότι από τα αίσχη σας, θα είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί σε κάποιον Συνάνθρωπό σας.
Τέλος προς τους «επίδοξους φονιάδες» μου, θα ήθελα να τους δώσω την απάντηση μου, για τις απειλές κατά της ζωής μου, μέσα από τα λόγια του Γεώργιου Καραϊσκάκη, τον οποίο έχω ως πρότυπο ζωής και αγώνα: «Άμα ζήσω, θα τους ..……… Άμα πεθάνω θα μου ……….. τον …»!!!
Υπαρχιφύλακας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, Αντ/πος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Μέλος του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, Ιδρυτικό Μέλος της Αστυνομικής Συνδικαλιστικής Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» Θεσσαλονίκης paschaellas.blogspot.gr

Προηγούμενο άρθροΑνώνυμη απειλή ζωής κατά συναδέλφου!!
Επόμενο άρθροΑποχώρησε από το Συμβούλιο Μεταθέσεων ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.