Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 17:36

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κοντά στα παιδιά του SOS

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ανταποκρινόμενη άμεσα στην έκκληση του Προέδρου των Παιδικών Χωριών SOS για βοήθεια σε τρόφιμα, σήμερα 13 Νοεμβρίου 2014 επισκέφτηκε το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης και παρέδωσε στους υπευθύνους του Παιδικού Χωριού, το περιεχόμενο ενός φορτηγού σε επώνυμα τρόφιμα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Χορηγοί της προσπάθειας αυτής ήταν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης.

Η συντονιστική επιτροπή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σε δήλωσή της, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ελπίζει η προσπάθειά της αυτή να μιμηθεί και από άλλους συλλόγους, φορείς και ιδιώτες. Τα ορφανά και κακοποιημένα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS είναι και αυτά δικά μας παιδιά.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος

Διαβάστηκε 4196 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 17:43

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος