Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 09:55

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

dynami 300Οι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Στις 5/4/2018 πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου,  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης και των Τμημάτων Αλλοδαπών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης  με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στον εργασιακό τους χώρο.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε και θα το κάνουμε συνέχεια ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η μόνη παράταξη, η οποία με δημόσιες ανακοινώσεις ενημέρωσης όλων των συναδέλφων, κάλεσε την Διοίκηση του Σωματείου να γίνουν οι προσεχείς εκλογικές διαδικασίες με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ώστε οι συνάδελφοι να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους ικανότερους από κάθε παράταξη. Δυστυχώς οι δύο "μεγάλες" παρατάξεις ΑΣΠΑ και ΕΚΑ δεν υποστήριξαν την πρότασή μας.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»,  είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Πάμε συνάδελφοι όλοι μαζί. Πάμε Ενωτικά να βγάλουμε από το τέλμα το Σωματείο μας.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η εγγύηση για το μέλλον, και η μόνη ελπίδα για ένα υγιή και δυναμικό συνδικαλισμό στην Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
Διαβάστηκε 238 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 10:13

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος