Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 09:18

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών, παραδόθηκε γραφική ύλη για διευκόλυνση του έργου τους.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε και θα το κάνουμε συνέχεια ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η μόνη παράταξη, η οποία με δημόσιες ανακοινώσεις ενημέρωσης όλων των συναδέλφων, κάλεσε την Διοίκηση του Σωματείου να γίνουν οι προσεχείς εκλογικές διαδικασίες με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ώστε οι συνάδελφοι να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους ικανότερους από κάθε παράταξη. Είναι βέβαιο πλέον, ότι το σύνολο των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης επιθυμεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο και τους καλούμε να στηρίξουν την άποψή μας. Σε όλους τους συναδέλφους λέμε ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ δεν έχει εκλεγμένους στο Δ.Σ. του Σωματείου και επομένως δεν μπορεί να επιβάλει αυτή την αλλαγή. Όμως δεσμευόμαστε, μετά τις εκλογές που οι συνάδελφοι θα μας εμπιστευτούν την Διοίκηση του Σωματείου, θα εργαστούμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Πάμε συνάδελφοι όλοι μαζί. Πάμε Ενωτικά να βγάλουμε από το τέλμα το Σωματείο μας. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η εγγύηση για το μέλλον, και η μόνη ελπίδα για ένα υγιή και δυναμικό συνδικαλισμό στην Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος τηλ. 6975909909ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης τηλ. 6975905065ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος τηλ. 6936586000

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος