Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 23:52

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΗΣ Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟ Α.Τ. ΘΕΡΜΗΣ.
Οι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε στις 27-02-2018 το Α.Τ. ΘΕΡΜΗΣ με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτό το Τμήμα.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στον προϊσταμένο της Υπηρεσίας αυτής, παραδόθηκε γραφική ύλη.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Πάμε συνάδελφοι όλοι μαζί. Πάμε Ενωτικά να βγάλουμε από το τέλμα το Σωματείο μας. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η εγγύηση για το μέλλον, και η μόνη ελπίδα για ένα υγιή και δυναμικό συνδικαλισμό στην Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος τηλ. 6975909909ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης τηλ. 6975905065ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος τηλ. 6936586000

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 επισκέπτες και κανένα μέλος