Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 18:40

Εφημερίδα "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" Φύλλο 2

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, χρόνια πολλά και καλά σε όλους σας και τις θερμότερες ευχές μας για υγεία και ευτυχία!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δεύτερο φύλλο της εφημερίδας "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"  της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" είναι έτοιμο και μπορείτε να το διαβάσετε στην ηλεκτρονική του μορφή από την ιστοσελίδα μας, καθώς και από την σελίδα της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" στο facebook.
Επίσης είναι έτοιμη και στην έντυπη μορφή της και ξεκίνησε η διανομή της από τα Μέλη της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Νο.2
EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Όποιος Συνάδελφος επιθυμεί να λαμβάνει με e-mail την εφημερίδα “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” σε μορφή pdf την ίδια μέρα που θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ή στην έντυπη έκδοσή της την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της ας μας στείλει ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή ας επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.

Επειδή νοιαζόμαστε για τον συνάδελφο.........ερχόμαστε!

H ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Διαβάστηκε 550 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 18:47

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος