Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 21:52

Συνάντηση της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στις 14-11-2017, επισκέφτηκε τα γραφεία της I.P.A. Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης κ. Βίκυ Ευταξά. Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη προκειμένου η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, να συναντηθεί και να ενημερωθεί για το έργο που επιτελεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης, για τα δίκαια αιτήματα του Σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών εν αποστρατεία Ν. Θεσσαλονίκης, αλλά και να συναντηθεί με την Συντονιστική Επιτροπή της Συνδικαλιστικής Παράταξης  «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Από την Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" συμμετείχαν οι κ.κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, οι οποίοι ενημέρωσαν εκτενώς την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης και της έδωσαν και την εφημερίδα της παράταξης.

Η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ζήτησε από την παράταξή μας, να υπάρχουν συχνές συναντήσεις ώστε να ενημερώνεται για όλα τα προβλήματα και τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, εκφράζοντας την υποστήριξή της.

Διαβάστηκε 76 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 22:12

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες και κανένα μέλος