Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 00:26

Επίσκεψη της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και στα Τμήματα Ανατολικού και Δυτικού Τομέα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

LOGOΣτις 06-11-2017 ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε το Α.Τ. Λευκού Πύργου και τα Τμήματα Ανατολικού και Δυτικού Τομέα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση / σύμπτυξη των Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.

Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι εξέφρασαν με απόλυτο τρόπο την προχειρότητα εκτέλεσης του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, η οποία όχι μόνο δεν έλυσε τα λειτουργικά προβλήματα, αλλά είναι και δημιουργός ενός καθημερινού άγχους και ταλαιπωρίας για όλους τους συναδέλφους, αλλά και τους πολίτες, καθώς αυξάνει την έλλειψη αστυνόμευσης του κέντρου της πόλεως της Θεσσαλονίκης.

Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε η Εφημερίδα της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» καθώς και υλικό της παράταξης.

Στις Γραμματείες των Υπηρεσιών, παραδόθηκε γραφική ύλη, αναλώσιμα υλικά και λάμπες φωτισμού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών.

Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.

Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος