Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 22:11

Η εφημερίδα της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι γεγονός.

snap303030
Θεσσαλονίκη 18-08-2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" της συνδικαλιστικής παράταξής μας, είναι γεγονός και μπορείτε να το διαβάσετε από την ιστοσελίδα μας, αλλά και από την σελίδα μας στο facebook.
Η εφημερίδα μας, κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή και θα εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όποιος Συνάδελφος επιθυμεί να λαμβάνει με mail την Εφημερίδα “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” σε μορφή pdf την ίδια μέρα που θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” www.dinamianagennisis.gr ή στην έντυπη έκδοσή της την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της ας μας στείλει ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ας επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.
Επειδή νοιαζόμαστε για τον συνάδελφο.........ερχόμαστε.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

pdf-download