Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 20:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-05-2021

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
pasxaliasΤου Γιάννη Πασχαλιά
Επανερχόμενος επί του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, διευκρινίζουμε ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για ακόμα μια φορά, ότι το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ να είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Έτσι απλά. ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για όλους τους υποψηφίους και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι σε ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό βέβαια απαιτεί θυσίες από ΟΛΟΥΣ για την ΕΝΟΤΗΤΑ. Εμείς ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις θυσίες που μας αναλογούν, ακόμα και αν δεν εκλεγεί ΚΑΝΕΙΣ μας. Θυσίες όμως απαιτούνται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, στο βαθμό που τους αναλογούν. Πρέπει να κάνουν πίσω οι εγωισμοί και οι φιλοδοξίες για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και για την ΕΝΟΤΗΤΑ!
Πιστεύω ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι ζητούμενο από όλους, αλλά τί γίνεται όταν έρχεται η ώρα να γίνει πράξη;
Είμαστε όλοι έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί;
Προσωπικά βαρέθηκα κάποια φαινόμενα, όπως να κάνουμε κάτι "νέο" και αυτό το "νέο" να απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα. Βαρέθηκα από κάποιους δυόμισι χρόνια να μας αγνοούν, να μην πω ότι μας βάζουν "τρικλοποδιές" κιόλας, και έξι μήνες πριν τις εκλογές να μας παρουσιάζονται σαν φίλοι και άμα εκφράσουμε μια άποψη που δεν ταιριάζει με τη δική τους αυτομάτως να μας αντιμετωπίζουν σαν αντίπαλους κτλ.
Πιστεύω ότι φαινόμενα σαν τα παραπάνω και άλλα πολλά, θα εξαφανιστούν ΜΟΝΟ με το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, με το οποίο θα αναδειχτούν οι ικανότεροι και πραγματικά οι πλέον ελπιδοφόροι νέοι Συνάδερφοι που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με το Συνδικαλισμό και να προσφέρουν. Επίσης όσοι εκλεγούν, να στρωθούν κάτω και να κάνουν χωριό σύμφωνα με αυτούς που θα εκλέξουν οι Συνάδελφοι και να κάνουν την ΕΝΟΤΗΤΑ πράξη.
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
29- dynami-an-logo 2
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 01:01

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-05-2021

Με ικανοποίηση βλέπουμε το γεγονός ότι το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο συζητιέται για άλλη μια φορά προεκλογικά. 
- Το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο , είναι ΠΑΓΙΟ αίτημα της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» από το 2011, εδώ και 10 χρόνια.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 
ΕΝΙΑΙΟ για ΟΛΕΣ τις παρατάξεις. Αν έστω και ένας συνάδελφος κατέβει μόνος του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια, τότε και εμεις θα κατέβουμε με δικό μας ψηφοδέλτιο.
ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι Συνάδελφοι, ότι στις εκλογές του 2018, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, με ικανοποίηση είδαμε να μπαίνει έντονα το θέμα του  ΕΝΙΑΙΟΥ στην προεκλογική συζήτηση. Δυστυχώς τότε το  ΕΝΙΑΙΟ το δέχθηκαν οι 3 από τις 4 παρατάξεις. (Μοναδική που ΔΕΝ ήθελε τότε, η ΕΚΑ). Το 2015 (για να πάμε και λίγο πιο πίσω) δεν το ήθελε ούτε και η ΑΣΠΑ.
Τώρα όμως έχουμε 2021, και όποιος δεν θέλει το ΕΝΙΑΙΟ, για άλλη μια φορά ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ το συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Οι συνάδελφοι ΑΞΙΖΟΥΝ να επιλέγουν ΑΤΟΜΑ της επιλογής τους, ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και τους πιο ΑΞΙΟΥΣ/ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ, χωρίς τον περιορισμό των ψηφοδελτίων.  
Και όποιος αυτήν την φορά, αρνηθεί το ΕΝΙΑΙΟ, θα εκθέσει τον εαυτό του, προφανώς γιατί φοβάται μήπως και δεν «τραβάει» τόσο ΑΤΟΜΙΚΑ. Γιατί με τις δικαιολογίες στην καλύτερη ο Συνάδελφος γελάει και στην χειρότερη απογοητεύεται.
Εμεις στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ευχόμαστε για άλλη μια φορά να ακουστεί , η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνάδελφων για ΕΝΙΑΙΟ.
Καιρός να πάει ο Συνδικαλισμός της Θεσσαλονίκης ένα βήμα μπροστά και να ανεβεί επίπεδο με πιο δυναμικό μείγμα εκπροσώπων.
Θεσσαλονίκη 11 Μαΐου 2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 00:31

10 ΧΡΟΝΙΑ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" !

10 ΧΡΟΝΙΑ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" !
“Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.”
Ουίνστον Τσώρτσιλ
pasxaliasΚατ' αρχάς, πριν ξεκινήσω, Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους, με Υγεία, χαρές και δύναμη!
Τέτοιες μέρες πριν 10 χρόνια, το 2011, όταν άλλαξε ο νόμος για το Συνδικαλισμό στην Αστυνομία και επετράπη η δημιουργία συνδικαλιστικών παρατάξεων, μια παρέα Συναδέρφων δημιουργήσαμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, με βασικό αίτημα, μεταξύ άλλων, την κατάργηση των παρατάξεων και τη διεξαγωγή των εκλογών στο Σωματείο μας με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τόσο για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. όσο και για τους Αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., γιατί βλέπαμε ότι οι παρατάξεις θα έφερναν το διαίρει και βασίλευε... Σήμερα 10 χρόνια μετά, επειδή το 2021 είναι χρονιά εκλογών για το Σωματείο μας, ζητάμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη διεξαγωγή των εκλογών με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!
10 χρόνια τώρα ακολουθούμε το δικό μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ παραμένοντας πιστοί σε Αξίες και Αρχές, για τις οποίες δεν κάνουμε εκπτώσεις και τις οποίες δεν τις συνδιαλεγόμαστε με ΚΑΝΕΝΑΝ. Στη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” πάνω απ' όλα είμαστε μια παρέα ΦΙΛΩΝ και τη μεταξύ μας φιλία ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ. Λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες δεν έχουν καμία θέση σε εμάς. Μένουμε πιστοί στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ που συνειδητά επιλέξαμε, χωρίς να παίρνουμε “χαρτάκι” από κανέναν για το τί θα λέμε και τι θα γράφουμε. Η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” δεν είναι “φυτώριο” προσωπικών φιλοδοξιών, μωροφιλοδοξιών και παραγοντισμού και όσοι ήρθαν σε εμάς με τέτοιες σκέψεις, είτε τους απομακρύναμε, είτε απομακρύνθηκαν από μόνοι τους.
10 χρόνια τώρα αποδεικνύουμε με τη στάση μας οτι δεν είμαστε “επαγγελματίες συνδικαλιστές”, αλλά Συνδικαλιστές με Επαγγελματισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός μας οι θέσεις, τα αξιώματα και οι καρέκλες. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το καλύτερο που μπορούμε για τον απλό Συνάδερφο και πολλές φορές κάναμε πράγματα πέρα από αυτά που μπορούσαμε, ακόμα και όταν δεν ήμασταν εκλεγμένοι.
10 χρόνια τώρα όλοι εμείς, οι Φίλοι πάνω απ' όλα, που συνθέτουμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” (τη δεύτερη παλαιότερη συνδικαλιστική παράταξη της Θεσσαλονίκης με διαφορά λίγων εβδομάδων), βλέπουμε παρατάξεις να έρχονται και να παρέρχονται. 10 χρόνια βλέπουμε συμμαχίες, συνεργασίες και το χειρότερο όλων φιλίες μεταξύ συνδικαλιστών, να διαλύονται και το “διαίρει και βασίλευε” καλά να κρατεί...
10 χρόνια τώρα, καλούμε όποιον Συνάδερφο επιθυμεί, να έρθει μαζί μας και να δώσουμε από κοινού τον Αγώνα τον καλό, με μόνη προϋπόθεση να μην έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ιδιοτελή σκοπό.
10 χρόνια τώρα για να συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, σίγουρα κάτι καλό υπάρχει!
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της
Συντονιστικής Επιτροπής της
“ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
10xronia
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 19:24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10-04-2021

imagesΗ είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε αρχικά και στη συνέχεια μας προκάλεσε θλίψη.
Ο Γιώργος μέσω της ιστοσελίδας του bloko.gr έδωσε φωνή στον απλό Αστυνομικό, αναδεικνύοντας προβλήματα και παθογένειες.
Έδωσε φωνή στις μικρές συνδικαλιστικές παρατάξεις και σε μη "επαγγελματίες" συνδικαλιστές, όπως η δική μας. Από τις πρώτες στιγμές της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" φιλοξένησε τις θέσεις μας και τα άρθρα μας. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό Παράδεισο Γιώργο.
 
Θεσσαλονίκη 10-04-2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινή δολοφονική επίθεση εις βάρος του Συναδέρφου μας. Ευχόμαστε περαστικά στο Συνάδερφο καθώς και στους υπόλοιπους Συναδέρφους που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των Συναδέρφων που έχουν αναλάβει την ταυτοποίηση όλων των δραστών της δολοφονικής επίθεσης καθώς και στην Ελληνική Δικαιοσύνη στη συνέχεια. 
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα, έχουμε στοχοποιηθεί για ακόμα μία φορά, ακόμα και μέσω προκήρυξης, οι επιθέσεις εναντίον Συναδέρφων, οικιών τους, Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων είναι καθημερινες.
Απαιτούμε από την Πολιτεία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη θεσμική μας θωράκιση!
Ζητάμε να επικρατήσει η λογική και η ηρεμία και να σταματήσει να είναι ο Έλληνας Αστυνομικός ο "σάκος του μποξ"!
Ζητάμε να μην εμπλέκετε τον Έλληνα Αστυνομικό σε πολιτικές αντιπαραθέσεις!
Συνάδερφοι να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους Συναδέρφους δίπλα σας, γιατί στα δύσκολα είμαστε μόνοι. Αυτές τις δύσκολες στιγμές ας είμαστε ψύχραιμοι και η λογική να επικρατήσει του συναισθήματος!
Θεσσαλονίκη 10-03-2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ".
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 20:22

Άρθρο του Γιάννη Πασχαλιά

ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΙ – ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΙ – ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ – ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
pasxalias“Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του νόμου ώσπερ τείχους” -
“Ο λαός πρέπει να υπερασπίζεται το νόμο σαν να είναι το τείχος (της πόλης)”.
Ηράκλειτος
Πέρυσι τέτοιο καιρό μέσα σε λίγες μέρες από “κακοί” που είμασταν σε Χίο και Λέσβο, γίναμε “καλοί” στον Έβρο. Όποτε έχουμε κάποια επιτυχία, αντιμετωπιζόμαστε ως “καλοί”, όποτε γίνει κάτι λάθος αντιμετωπιζόμαστε ως “κακοί”. Κάθε φορά που επωμιζόμαστε ακόμα ένα πάρεργο εξαιτίας των αδυναμιών και των παθογενειών του υπόλοιπου δημόσιου τομέα, αντιμετωπιζόμαστε ως “αναλώσιμοι”. Αυτό που θέλουμε είναι να αντιμετωπιζόμαστε ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Αστυνομικοί! Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για την Αστυνομία και εκσυγχρονισμός της, όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου, να απαλλαγούμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από όλα τα πάρεργα, να ξεκαθαριστούν τα καθήκοντά μας και το πλαίσιο των ενεργειών μας και να θωρακιστούμε θεσμικά από την Πολιτεία.
Από την πρώτη στιγμή της Πανδημίας βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή. Η Αστυνομία ήταν μεταξύ των επτά φορέων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19. Κατά το δεύτερο κύμα της Πανδημίας ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε δηλώσει “Όλη η Αστυνομία είναι και θα είναι στο δρόμο”. Φτάσαμε σήμερα στο σήμείο ΜΟΝΟ η Αστυνομία να είναι στο δρόμο και να κινδυνεύουμε να γίνουμε για ακόμα μία φορά οι “κακοί” της υπόθεσης... Η Αστυνομία βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σημεία. Στο ένα είναι η ατομική ευθύνη του καθενός και στο άλλο είναι η Πολιτεία, η οποία οφείλει να καλλιεργήσει τη συνειδητή συμμόρφωση στα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως δεν μπορεί να υπάρχει ένας Αστυνομικός για κάθε ένα πολίτη, έτσι και δεν μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον η ενασχόληση της Αστυνομίας με το ζήτημα αυτό. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ της Αστυνομίας και ενεργοποίηση των υπόλοιπων φορέων που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή των μέτρων. Η Αστυνομία να συνδράμει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η Πανδημία κάποια στιγμή θα αποτελέσει παρελθόν, το θέμα είναι να μην μας μείνει για ακόμα μια φορά το στίγμα του “κακού”. Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Αστυνομία χτίζεται δύσκολα και γκρεμίζεται εύκολα. Θέλουμε οι πολίτες να μας εμπιστεύονται και στα εύκολα και στα δύσκολα!
Υ.Γ.1: Από την πρώτη στιγμή της Πανδημίας βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει καλύτερο επιχείρημα για το ανθυγιεινό του επαγγέλματός μας; 138 Συνάδερφοί μας θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος. Για ακόμα μια φορά στοχοποιηθήκαμε μέσω προκύρηξης, λόγω του επαγγέλματός μας. Υπάρχουν καλύτερα επιχειρήματα για το επικίνδυνο του επαγγέλματός μας;
Υ.Γ.2: Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε ή δεν ενδιαφέρεστε να προβείτε σε γενναίες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας, απαλλαγμένης από πάρεργα, δώστε μας τουλάχιστον το δικαίωμα να μπορούμε να αποστρατευτούμε με το κεφάλι ψηλά στα 25 χρόνια Υπηρεσίας.
Υ.Γ.3: Είτε συμπαθεί κάποιος την Αστυνομία, είτε όχι, είτε πιστεύει στο Θεό είτε όχι, όταν βρίσκεται σε κίνδυνο, μετά το “βοήθα Παναγιά μου” παίρνει τηλέφωνο στο “100”.-
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της
Συντονιστικής Επιτροπής της
“ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 21:29

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01-03-2021

Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους πολίτες, ιδιαιτέρως δε στους Συναδέρφους μας, που έγιναν και γίνονται στόχοι αδιανόητων τρομοκρατικών και εκφοβιστικών επιθέσεων. 
Δεν είμαστε ούτε οι "καλοί" ούτε οι "κακοί" της υπόθεσης, αναλόγως με το πώς επιθυμεί να μας παρουσιάσει ο καθένας. Είμαστε επαγγελματίες Έλληνες Αστυνομικοί που έχουμε ταχθεί στην προστασία της Πατρίδας μας και των συμπολιτών μας.
 
01-03-2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:44

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ - ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ !!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Θεσσαλονίκη 23-02-2021
Το ζητήσατε – Το φέραμε !!
Τώρα μπορείτε να έχετε δύο νέα προγράμματα στηνwind, τα οποία σε εκπληκτική τιμή, σας παρέχουν πραγματικά απεριόριστη χρήση προς κινητά και σταθερά και απεριόριστο internet.
700
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 01:44

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών, τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, προσφέρει στους συναδέλφους μια εκπληκτική προσφορά προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, για περισσότερο internet, σε απίστευτες τιμές.

Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας σε Αθήνα – Λ. Κατσώνη 60 τηλ. 210-6411300 και Θεσσαλονίκης – Προμηθέως 1 τηλ. 2310-535538 και αποκτήστε νέες συνδέσεις ή φέρτε το νούμερό σας (φορητότητα) και ταυτόχρονα να παραλάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ (κάρτα προνομίων) του Συνεταιρισμού για

να έχετε ειδικές τιμές σε πλήθος επιχειρήσεων σε όλη την χώρα.

Δείτε όλες τις προσφορές στο: www.synetairismos.gr

VODAFONE 2021 - 700

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 14:57

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

pasxaliasΤου : Γιάννη Πασχαλιά
Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» (Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης) και Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ, με αφορμή την συνταξιοδότηση του Ιδρυτικού Μέλους της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου.
 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν έκανα την πρακτική μου ως τριτοετής Δόκιμος Αστυφύλακας στη Θεσσαλονίκη. Τότε γνώρισα για πρώτη φορά το Χριστόδουλο, όταν κάναμε μαζί Υπηρεσία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αργότερα, όταν ήμουν νέος Αστυφύλακας, συνεργαστήκαμε Υπηρεσιακά μερικές φορές ακόμα και συμμετείχαμε μαζί σε δύο πορείες του Σωματείου μας στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια τότε, ούτε που φανταζόμουν ότι θα συνεργαζόμασταν τόσο Συνδικαλιστικά, όσο και στην Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, μέχρι το 2007, όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και έκτοτε ακολουθήσαμε κοινή συνδικαλιστική πορεία.
Ήμουν πάλι μαζί με το Χριστόδουλο πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια, το 2011, όταν αποτελέσαμε Ιδρυτικά Μέλη της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, της δεύτερης παλαιότερης, με διαφορά λίγων μηνών, συνδικαλιστικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παρά τις όποιες δυσκολίες (και ήταν πάρα πολλές) κρατήσαμε, με νύχια και με δόντια, λίγοι και Καλοί Συνάδερφοι όρθια την “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, κόντρα σε εσωστρέφειες, ψευτοεγωισμούς, μωροφιλοδοξίες, ατυχείς συνεργασίες που δεν θα επαναληφθούν, κόντρα σε “προτάσεις” για θέσεις που μας έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται... Και ο Χριστόδουλος ήταν ένας από αυτούς που συνέβαλλαν στο να υπάρχει ακόμα η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” και να αποτελεί πλέον μια μεγάλη Οικογένεια και όχι απλώς ακόμα μία συνδικαλιστική παράταξη, που πάνω απ' όλα μας συνδέει αληθινή και σταθερή ΦΙΛΙΑ και όχι λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες.
Γράφω αυτές τις γραμμές εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής και κυρίως εκ μέρους της Οικογένειας της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, για να πούμε γεια στο Χριστοδουλή Χριστόδουλο που αποστρατεύτηκε την 31 Δεκεμβρίου του 2020, μαζί με ένα ευχαριστώ για όλα όσα έκανε. Να είσαι καλά ΦΙΛΕ και να έχεις Υγεία και Δύναμη! Εγώ και ο Δημήτρης συνεχίζουμε μαζί σου στο Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Στη θέση του Χριστόδουλου έρχεται ΔΥΝΑΤΑ ο Σάκης, που μας συντροφεύει τρία χρόνια στην προσπάθεια που κάνουμε, αλλά νοιώθουμε όλοι πως είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή.
Χριστόδουλε, γεια σου ΦΙΛΕ!
Για την Συντονιστική Επιτροπή
της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
Γιάννης Πασχαλιάς
700 dinami
Σελίδα 1 από 16

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ